Bagaimana Menjadi Penjual Traxxas

Traxxas membina dan menjual kereta dan bot kawalan jauh kelas hobi. Kenderaan ini sering digunakan untuk perlumbaan dan kegunaan rumah. Traxxas mempunyai reputasi untuk model nitro dan elektrik berkualiti tinggi. Penjual model Traxxas mesti mewakili perkhidmatan dan layanan berkualiti tinggi yang sama seperti yang diharapkan pelanggan terhadap syarikat ini.

1

Hubungi syarikat Traxxas (traxxas.com; 888-872-9927) dengan menghubungi pada waktu perniagaan biasa, Isnin hingga Jumaat, dari jam 8:30 pagi hingga 9 malam Waktu Piawai. Anda juga boleh mengisi borang dalam talian syarikat dan meminta perwakilan menghantar e-mel kepada anda atau menghubungi anda di rumah atau pejabat anda.

2

Jawab soalan pra-saringan yang diajukan kepada anda melalui telefon. Soalan-soalan ini merangkumi nama, alamat, nombor telefon, nama perniagaan semasa anda dan sebarang produk yang anda tawarkan. Kedai yang menawarkan jenis produk hobi seperti kereta model, kereta kawalan jauh dan kapal terbang, pesawat model dan kereta biasanya layak menjadi peniaga Traxxas, walaupun perjanjian peniaga tidak terhad kepada jenis kedai ini.

3

Memohon lesen perniagaan melalui negeri anda dan nombor pengenalan cukai - atau TIN - melalui Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri jika anda belum memilikinya. Traxxas memerlukan nombor ini untuk permohonan peniaga anda. Lesen perniagaan boleh didapati melalui pejabat setiausaha negara anda. TIN boleh didapati di laman web IRS atau dengan menghubungi IRS dan menghantar borang kepada anda.

4

Minta wakil Traxxas untuk menghantar permohonan peniaga kepada anda.

5

Lengkapkan aplikasi dengan nama, lokasi, lesen dan TIN perniagaan anda dan hantarkan ke:

Traxxas

Jalan Klein 1100

Plano, TX 75074