Bagaimana Saya Menubuhkan Perniagaan Mary Kay saya di Facebook?

Facebook mempunyai lebih daripada 750 juta pengguna aktif. Itu diterjemahkan kepada 750 juta bakal pelanggan untuk perniagaan dengan halaman Facebook untuk dilihat. Halaman Facebook tersedia untuk perniagaan, organisasi, badan amal. Apabila anda ingin membantu perniagaan Mary Kay anda berkembang, tingkatkan keterlihatan anda untuk meningkatkan asas pelanggan anda. Ciri Acara Facebook bahkan boleh memberi jalan untuk pesta Mary Kay maya setelah anda membuat profil. Dapatkan Mary Kay anda

1

Cari pautan "Halaman" di lajur kiri halaman Facebook anda. Klik "Halaman" kemudian klik "Buat Halaman" di bahagian atas halaman.

2

Klik gambar "Syarikat, Organisasi atau Institusi". Pilih "Kesihatan / Kecantikan" dalam menu lungsur. Taipkan nama perniagaan Mary Kay anda dalam bidang "Nama Syarikat". Klik kotak centang di sebelah pautan terma dan syarat kemudian klik "Bermula."

3

Klik "Edit Info" di bawah nama halaman dan masukkan butiran yang berkaitan dengan perniagaan Mary Kay anda, termasuk maklumat hubungan anda. Klik "Simpan Perubahan" kemudian klik "Muat Naik Foto."

4

Cari gambar yang anda ingin mewakili perniagaan anda di halaman Facebook. Klik "Simpan" untuk memuat naiknya ke profil anda. Gunakan pautan "Jemput Rakan" untuk menghantar jemputan kepada rakan anda untuk mengikuti halaman tersebut. Setelah anda mencapai 25 pengikut di halaman Mary Kay anda, anda boleh mengedit nama profil di bahagian Edit Profil.