Cara Mendapatkan Pakaian yang Diagihkan ke Kedai-kedai Besar

Salah satu kaedah terbaik untuk mempromosikan pakaian anda adalah dengan memastikan pengedaran arus perdana melalui gedung membeli-belah utama. Kedai-kedai ini biasanya mempunyai rantai di seluruh negara; mereka menggunakan teknik pemasaran yang canggih untuk menjual produk mereka, dan reka bentuk pakaian yang mereka bawa. Terdapat pelbagai cara untuk diperhatikan dengan membeli ejen di gedung membeli-belah utama. Untuk hasil terbaik, rancang barisan pakaian lengkap, hasilkan sampel, dan kenal pasti syarikat pembuatan pakaian sebelum mencuba barisan pakaian anda diedarkan ke gedung-gedung besar.

1

Bawa produk anda dalam talian. Bina laman web dan laman media sosial dengan gambar berwarna dan keterangan menarik mengenai pakaian anda. Sertakan butiran mengenai peluang runcit atau borong, dan berikan maklumat hubungan. Pembeli jabatan kerap mencari Internet untuk sembang yang berkaitan dengan pereka baru, dan boleh menghubungi anda secara langsung dari carian web.

2

Buat katalog barisan pakaian anda dan sertakan helaian satu halaman yang boleh ditanggalkan dan boleh dikemas kini yang memperincikan harga borong dan runcit. Hantar katalog ke bahagian pembelian atau pembelian gedung membeli-belah utama.

3

Buat janji temu peribadi dengan ejen pembelian di gedung membeli-belah utama dan berikan mereka contoh pakaian anda.

4

Mengekalkan syarikat perhubungan awam atau pemasaran dengan pengalaman mempromosikan produk ke industri runcit. Syarikat yang baik boleh membuat perkenalan ke gedung serbaneka utama, dan dapat menyebarkan siaran akhbar ke gedung membeli-belah dan perdagangan runcit yang memperincikan pelancaran barisan pakaian anda.

5

Mengadakan pertunjukan fesyen untuk memberi manfaat kepada badan amal kegemaran, dan menjemput wakil dari gedung membeli-belah utama untuk hadir. Adakan majlis penyambut tetamu selepas acara dan luangkan masa untuk bertemu dengan pembeli gedung membeli-belah.

6

Hadiri pameran perdagangan industri fesyen, dan pertimbangkan untuk membeli gerai untuk menunjukkan barisan anda. Di sinilah banyak pembeli pakaian kedai runcit membuat keputusan pembelian mereka untuk tahun ini.