Cara Membuang Kes Griffin iPad

Griffin mengeluarkan banyak casing iPad, yang kebanyakannya senang dikeluarkan. Sarung silikon dikeluarkan dengan menarik sarung dari iPad satu sudut pada satu masa, dan sarung kulit hanya meluncur dan mematikan iPad. Walau bagaimanapun, kes Survivor agak rumit. Sarung ini menggabungkan sarung silikon lembut dengan sarung dalaman yang keras, jadi mengeluarkannya dari iPad memerlukan melepas setiap lapisan casing secara berasingan.

1

Ambil dudukan meja, yang merupakan bahagian yang boleh ditanggalkan yang membolehkan anda memasang iPad pada permukaan yang keras. Pegang iPad di satu tangan semasa anda menarik diri dari peranti dengan tangan yang lain. Berdiri meluncur.

2

Tarik lapisan sarung silikon kembali dari salah satu sudut atasnya. Selipkan jari anda di bawah casing di satu sudut dan kemudian tarik silikon ke arah belakang iPad menyebabkan sudut peranti keluar.

3

Ambil casing Griffin di sebelah kanan sudut yang baru sahaja anda keluarkan dan tarik casing dari iPad. Terus menarik kes itu, menuju ke sudut seterusnya. Ulangi Langkah 1 sebaik sahaja anda sampai di sudut seterusnya. Keluarkan satu sudut casing pada satu masa sehingga seluruh iPad percuma.

4

Pegang sarung dalaman yang keras di bahagian atas iPad. Letakkan satu ibu jari di kedua-dua bahagian sendi di mana kedua-dua sisi sarung itu bersatu. Beri kekuatan pada sarung dengan ibu jari semasa anda menarik tangan. Sarung terbuka di sepanjang tepi atas kotak.

5

Tarik dua sisi sarung keras ke arah yang bertentangan, jauh dari iPad. Semasa anda mencabut kes itu, setiap titik di mana kedua-dua belah pihak saling bergelombang muncul.