Antivirus & Firewall Android Terbaik

Memasang perlindungan antivirus dan firewall pada peranti Android syarikat anda menjamin data anda dan memberikan ketenangan. Terdapat sebilangan besar penyelesaian keselamatan yang kuat untuk dimuat turun dari gedung Google Play, yang mana banyak menawarkan sokongan pengimbasan virus dan perlindungan pencerobohan, atau firewall. Pisahkan yang terbaik dari yang lain dengan menggabungkan jumlah muat turun dan penilaian pengguna di Google Play.

Keselamatan Antivirus AVG

Sehingga terbitan, AVG Antivirus Security adalah penyelesaian keselamatan dengan nilai tertinggi dan paling banyak dimuat turun yang terdapat di gedung Google Play - ia mempunyai penarafan 4.5 bintang, dan telah dipasang lebih dari 50 juta kali. Sebagai tambahan kepada perlindungan antivirus dan keselamatan masuk, ciri-cirinya termasuk perlindungan anti-kecurian, penyekat panggilan dan pesanan teks, pengimbasan masa nyata, pembunuh tugas, keupayaan kunci jauh dan penghapusan peranti, dan pemantauan bateri. Alat ini juga mempunyai alat unik yang mengenal pasti tetapan peranti dan aplikasi yang tidak selamat dan menasihati anda cara memperbaikinya. AVG Antivirus Security adalah aplikasi percuma, dan keperluan sistem operasinya berbeza-beza bergantung pada peranti yang anda gunakan.

Keselamatan Mudah Alih Avast

Avast Mobile Security adalah penyelesaian keselamatan mudah alih dengan lebih daripada 10 juta pengguna di seluruh dunia. Ia mempunyai penarafan 4.5 bintang di Google Play, dan telah mendapat penghargaan dari sumber maklumat teknologi yang dipercayai seperti AndroidAuthority, AndroidPolice dan PCAdvisor, antara lain. Ciri-ciri Avast termasuk pengimbasan virus, firewall, pelacak telefon bimbit jarak jauh, perlindungan malware, meter rangkaian untuk memantau pemindahan data masuk dan keluar, perisai Web yang mengimbas setiap URL yang anda akses, dan penyaringan SMS dan panggilan untuk mengelakkan kontak dari nombor yang tidak diingini . Avast Mobile Security adalah aplikasi percuma yang memakan masa 4.8MB. Ia serasi dengan peranti yang menjalankan Android 2.1 ke atas.

Keselamatan Mudah Alih Kaspersky

Kaspersky Mobile Security menyediakan pengguna Android dengan rangkaian perlindungan antivirus dan Web. Ia mempunyai penilaian 4.5-bintang, dan telah dimuat turun 500,000 kali dari gedung Google Play Ciri-cirinya merangkumi pemindaian virus secara automatik dari semua aplikasi, perlindungan berkemampuan cloud masa nyata, penyekat jarak jauh dan penghapusan peranti yang dicuri, dan penyaringan panggilan dan SMS. Kaspersky Mobile Security adalah muat turun 5.2MB yang berharga sekitar $ 15. Ia serasi dengan peranti yang menjalankan Android 2.2 dan lebih tinggi.

McAfee Antivirus & Keselamatan

McAfee Antivirus & Security mempunyai penilaian 4 bintang di Google Play, dan telah dimuat turun lebih dari 5 juta kali. Ciri-cirinya merangkumi perlindungan antivirus, perlindungan ancaman masuk, sokongan kunci jauh, sandaran dan pemulihan data, alat pelacakan jarak jauh sekiranya peranti anda hilang atau dicuri, penyaringan panggilan dan SMS, dan alat perlindungan aplikasi yang memeriksa aplikasi terhadap pangkalan data McAfee yang berisiko dan program berbahaya. McAfee Antivirus & Security adalah muat turun percuma yang memerlukan ruang cakera 7.1MB. Ia serasi dengan peranti yang menjalankan Android 2.1 atau lebih tinggi.