Cara Mencari Pekerja PwC

PricewaterhouseCoopers adalah sebuah syarikat yang menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan yang boleh digunakan oleh perniagaan kecil. Ini termasuk khidmat nasihat, perundingan perakaunan dan pengurusan. Pekerja PwC biasanya akan memberikan maklumat hubungan mereka semasa anda menjalankan perniagaan dengan mereka, tetapi jika anda kehilangan maklumat ini, anda boleh mencari pekerja PwC dengan beberapa cara.

1

Lawati halaman firma ahli PwC di laman webnya. Pilih negara pejabat tempat pekerja PwC bekerja. Untuk Amerika Syarikat, anda boleh melihat pejabat mengikut negeri atau bandar; pilih salah satu daripada dua pilihan tersebut dan klik pejabat yang betul. Hubungi nombor penerimaan umum yang tertera di halaman. Penyambut tetamu boleh menyampaikan mesej kepada pekerja.

2

Lawati halaman PwC LinkedIn. Halaman ini akan membolehkan anda melihat profil dan maklumat hubungan untuk pekerja PwC yang berada dalam rangkaian peribadi anda atau yang berkongsi alma mater yang sama. Klik pada nama orang itu untuk mendapatkan maklumat hubungannya.

3

Lawati laman PwC PeekYou untuk mencari pekerja. Anda boleh mencari mengikut nama, juga umur, jantina dan lokasi. Klik pada nama pekerja PwC untuk mendapatkan maklumat hubungannya.

4

Daftar dengan direktori Jigsaw untuk mendapatkan akses ke direktori pekerja PwC. Setelah anda bergabung, anda akan dapat mencari pekerja mengikut nama, kedudukan dan lokasi.