Cara Membaiki IncrediMail

Bermula dengan Windows 7, Windows tidak lagi dilengkapi dengan klien e-mel di mana anda dapat mengambil semua e-mel anda dari satu perkhidmatan e-mel atau pelayan e-mel syarikat anda. IncrediMail adalah salah satu daripada beberapa program yang menawarkan fungsi e-mel seperti itu, tetapi jika perniagaan anda bergantung pada program dan kemudian tidak berfungsi, keadaannya boleh mengecewakan. Membaiki IncrediMail dapat menyelesaikan masalah sambil mengekalkan akaun dan e-mel anda. Ini dapat dicapai dengan menyahpasang program dan kemudian memasangnya semula.

1

Klik Mula dan ketik "Nyahpasang program" tanpa tanda petik. Klik "Nyahpasang program" dari hasil carian untuk memunculkan dialog "Nyahpasang atau ubah program".

2

Klik "IncrediMail" dari senarai program yang telah anda pasang dan klik butang "Nyahpasang".

3

Klik pilihan "Buang" dan klik "Seterusnya" untuk meneruskan penyahpasangan. Klik butang "Buang" untuk mengesahkan bahawa anda mahu menyahpasang Incredimail.

4

Pergi ke halaman muat turun IncrediMail dan klik butang "Muat turun IncrediMail - PERCUMA". Simpan pemasang ke desktop anda dan buka pemasang setelah muat turun selesai.

5

Hapus centang kotak "Pasang Bar Alat IncrediMail" jika anda tidak mahu pemasang menambah bar alat IncrediMail ke penyemak imbas anda. Klik butang "Seterusnya" untuk memasang salinan IncrediMail yang baru dan terkini.