Cara Mencari Kotak Penghantaran untuk eBay

Anda menggunakan eBay bukan sahaja untuk membeli produk dan bekalan untuk syarikat anda tetapi juga untuk menjual produk dan perkhidmatan syarikat anda. Laman web lelongan dalam talian membolehkan anda menghantar barang yang anda jual melalui pelbagai perkhidmatan penghantaran termasuk Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat, Perkhidmatan Petak Bersatu dan bahkan FedEx. USPS dan FedEx menyediakan bekalan, termasuk kotak dan label, kepada penjual eBay secara percuma melalui laman web perkhidmatan dan pusat penghantaran di kawasan anda.

Kotak Penghantaran

Kotak penghantaran USPS, UPS dan FedEx berbeza-beza dalam ukuran dan jenis dan boleh menyimpan pelbagai barang termasuk buku, pakaian, pasu halus dan barang-barang lain. Beberapa kotak penghantaran termasuk penutup pelekat diri yang menghilangkan kerumitan menggunakan penghantaran atau pita pengikat. Kotak penghantaran USPS, UPS dan FedEx juga merangkumi kawasan pracetak yang menunjukkan "Ke" dan "Dari" untuk meletakkan label penghantaran.

Memperolehi Kotak USPS

Untuk memesan kotak penghantaran USPS, arahkan penyemak imbas Internet anda ke pautan "Pilihan Kotak eBay - USPS" dan klik butang "Pesan 10 Sekarang" atau "Pesan 25 Sekarang" di bawah kotak yang ingin anda pesan. Ikuti arahan di skrin untuk menyelesaikan pesanan anda. Pilihan kotak termasuk kotak Priority Mail dan Priority Mail Flat Rate Service. Untuk memesan kotak untuk penghantaran antarabangsa, arahkan penyemak imbas anda ke pautan "International - The Postal Store" dan klik butang "Pesan" di bawah kotak yang anda ingin pesan. Ikuti arahan pada skrin dan selesaikan pesanan anda.

Memperolehi Kotak FedEx

Untuk memesan kotak penghantaran FedEx, arahkan penyemak imbas Internet anda ke pautan "FedEx Packaging" dan klik pautan "Order Free FedEx Packaging" di sebelah jenis pakej yang ingin anda pesan. Pilihan pakej / kotak merangkumi FedEx Envelope, FedEx Padded Pak, FedEx kotak kecil, sederhana atau besar, FedEx Tube dan pakej FedEx lain. Lengkapkan halaman "Persediaan" dan klik butang "Kirim" untuk menyelesaikan pesanan pakej anda.

Memperolehi Kotak UPS

Kotak UPS boleh didapati terus dari akaun UPS anda, jika ada, dan juga dari pusat penghantaran UPS mana pun. Untuk memesan kotak UPS, termasuk Kotak Ekspres dan Tiub Ekspres, arahkan penyemak imbas Internet anda ke pautan "Log Masuk atau Daftar UPS" (lihat Sumber) dan log masuk ke akaun anda atau klik pautan "Daftar Sekarang" dan buat akaun UPS baru . Klik tab "Penghantaran", dan kemudian klik pautan "Bekalan Pesanan" untuk menyelesaikan pesanan anda sebaik sahaja anda masuk ke akaun anda atau membuat akaun UPS baru.

Pusat Penghantaran Kawasan

Kotak penghantaran juga terdapat di pusat penghantaran USPS, UPS dan FedEx anda. Kotak penghantaran juga terdapat di perkhidmatan penghantaran yang dibenarkan termasuk Kedai UPS, Pejabat Pos USPS dan kedai Pejabat FedEx. Kotak itu juga percuma serta penghantaran barang termasuk label dan pelekat amaran.