Apa itu Xerox DocuShare?

Xerox DocuShare adalah sistem pengurusan dokumen untuk perniagaan dari semua saiz. Sistem berasaskan Web membantu perniagaan berkongsi fail tanpa perisian yang rumit, penyimpanan awan atau laman web dalaman. DocuShare membolehkan anda berkongsi terus dari cakera keras anda dan mengaksesnya pada bila-bila masa dalam talian. Persekitaran yang selamat dirancang untuk mempromosikan kolaborasi dalam perniagaan.

Kongsi Fail

Xerox DocuShare tidak mengehadkan jenis fail apa yang dikongsi oleh perniagaan. Tujuan perkhidmatan ini adalah untuk membantu pengguna berkongsi fail apa pun pada bila-bila masa dengan pengguna lain. Dokumen kertas dan gambar dapat dikongsi dengan mudah melalui penyatuan dengan peralatan pengimbasan. Video, audio, dokumen berasaskan teks, boleh laku dan jenis media digital yang lain boleh dikongsi. Sekiranya jenis fail disokong dalam perniagaan anda, ia juga disokong oleh DocuShare.

Kebaikan

Perisian berasaskan Web telah terbukti dapat mengurangkan masa pencarian dokumen hingga 80 peratus dibandingkan dengan kaedah pencarian dokumen cetak dan digital yang lain. Dengan semua dokumen di satu lokasi, pekerja hanya perlu mencari lokasi tersebut untuk mencari apa yang mereka perlukan.

Pentadbiran terpusat memberikan perniagaan kawalan penuh ke atas pekerja dan kumpulan yang mempunyai akses ke fail tertentu. Pilihan pemulihan bencana yang selamat dan tidak berfungsi membolehkan anda melindungi data walaupun seseorang memadamkan fail penting.

Xerox DocuShare mengurangkan kos operasi dan menggunakan lebih sedikit kertas dan tenaga. DocuShare dilihat sebagai alternatif "hijau". Kemudahan penggunaan dan penyatuan sederhana ke dalam aplikasi yang ada membantu perniagaan memulakan penggunaan sistem dengan cepat tanpa memerlukan perisian tambahan pada komputer pelanggan.

Ciri-ciri utama

Dengan berkongsi kandungan dalam talian, pengguna yang sah dapat mengakses fail penting di mana sahaja dan kapan saja. Ia juga membolehkan pekerja berkolaborasi dengan lebih mudah tanpa perlu menghantar fail berulang-ulang atau berada di lokasi yang sama.

DocuShare membantu mengautomasikan banyak tugas perniagaan, seperti pengurusan kontrak dan akaun yang perlu dibayar. Waktu pemprosesan untuk tugas dikurangkan secara drastik, yang meningkatkan ketepatan dan kecekapan. Perniagaan juga dapat menunjukkan jejak audit yang jelas setiap saat untuk memenuhi garis panduan pematuhan yang berlaku.

Ciri Intelligent Capture mengautomasikan proses penukaran kertas-ke-digital. Ia meningkatkan ketepatan carian keseluruhan dengan metadata lanjutan dan kemampuan pengindeksan.

Keperluan dan Versi Sistem

DocuShare dan DocuShare Education memerlukan Windows 2003 Server R2 atau SP2 64-bit, Windows 2008 Server R2 atau SP2 64-bit atau Red Hat Enterprise Linux 64-bit. Pelayan VMware ESX mesti dipasang juga. Untuk akses berasaskan Web, diperlukan salah satu pelayan Web berikut: IIS 6 untuk Windows 2003, IIS 7 atau 7.5 untuk Windows 2008, Pelayan Web Sistem SunONE / Sun Java 6.1 (versi Pendidikan sahaja) atau Pelayan Web Apache 2.2.9. Anda juga memerlukan pangkalan data yang disokong yang merangkumi IBM DB2 9.5, Microsoft SQL Server 2005 atau 2008, Oracle 10.2 atau 11.2 atau PostgreSQL 8.4.4. Microsoft Active Directory atau Sun Java Directory Server juga diperlukan. Versi Pendidikan menyokong Platform SPARC Sun.

DocuShare Express hanya memerlukan keperluan sistem asas, seperti Windows 2003 Server atau Windows 2008 Server. Kedua-dua versi 32-bit dan 64-bit disokong. Perkhidmatan ini memerlukan sekurang-kurangnya 3 GB RAM, ruang cakera keras 20 GB percuma dan sekurang-kurangnya pemproses Intel Pentium 4 3.0 atau AMD Athlon MP 3.0 GHz.

Keperluan sistem DocuShare Enterprise serupa dengan DocuShare. Walau bagaimanapun, anda memerlukan RAM 8GB dan ruang cakera keras percuma 40GB. Tidak kira apa edisi produk yang anda gunakan, pelanggan Web memerlukan anda memiliki sekurang-kurangnya Internet Explorer 6, Firefox 3.5 atau Apple Safari 4.0.

Produk

DocuShare berfungsi dengan kebanyakan produk Xerox. Produk, pencetak dan mesin cetak multifungsi semuanya disokong. Produk WorkCentre adalah yang paling serasi, walaupun beberapa pencetak dan mesin fotokopi ColorQube, Phaser dan Xerox juga serasi.