Daftar Tunai Apa yang Digabungkan Dengan Perisian Perakaunan Desktop?

Banyak daftar tunai elektronik memberi anda kemampuan untuk memindahkan data penjualan perniagaan anda dari daftar tunai ke dalam pakej perisian perakaunan desktop seperti QuickBooks atau Peachtree Accounting. Daftar tunai ini menyambung ke komputer dengan kabel bersiri, dan membolehkan anda memindahkan transaksi penjualan individu dengan item berasingan untuk cukai, kupon, diskaun dan tambahan.

Tajam XE-A207

Daftar tunai Sharp XE-A207 membolehkan anda mengintegrasikan transaksi dengan perisian perakaunan desktop QuickBooks Pro. Ini memungkinkan untuk empat zon cukai yang dapat diprogramkan dan 2.500 pencarian harga, dan termasuk dua paparan: satu untuk pelanggan dan satu untuk operator. Daftar tunai juga mempunyai pencetak resit termal dan kemampuan untuk menghubungkan terminal kad kredit secara langsung sehingga harga pembelian secara automatik dipindahkan ke dalamnya untuk pemprosesan kad kredit. Anda melakukan semua pengaturcaraan melalui perisian pautan PC yang disertakan dengan daftar tunai, dan anda boleh membuat sandaran penyediaan menggunakan slot kad SD terbina dalam.

Royal 601SC

Apabila anda membeli perisian RoyalLink dengan daftar tunai Royal, seperti Royal 601SC, anda secara automatik dapat memindahkan data dari laporan harian daftar tunai ke perisian QuickBooks Pro, QuickBooks Premier atau Perakaunan Peachtree. The Royal-610SC adalah daftar tunai elektronik dengan pengimbas kod bar terbina dalam dan sensor cahaya ultraviolet canggih untuk mengimbas mata wang kertas dan mengenal pasti bil palsu dengan cepat. Ia membolehkan 1,000 carian harga, empat zon cukai dan 26 pegawai yang berbeza. Daftar tunai merangkumi pencetak termal dan paparan berganda. Anda dapat memprogram hingga lima mesej bergulir yang berbeza untuk paparan pelanggan.

SAM4s SPS-340

Daftar tunai SAM4s SPS-340 direka untuk industri perkhidmatan makanan, dan sesuai untuk restoran perkhidmatan cepat, drive-thrus, bar, lounge dan kafetaria. Ia mempunyai papan kekunci 150 besar dan paparan lapan baris sehingga juruwang dapat melihat item sebelumnya di skrin. SPS-340 juga mempunyai pencetak termal terpasang dan pencetak stesen kedua. Ia menyokong antara muka kad kredit Datacap Twin Tran untuk pemprosesan kad kredit automatik, dan anda boleh membeli perisian PC Poll yang disatukan dengan QuickBooks.

Penyelesaian Tempat Jualan Dell

Untuk penyelesaian titik penjualan atau POS yang lebih lengkap, Dell menawarkan sistem untuk perniagaan runcit dan restoran. Penyelesaian perkakasan menggabungkan komputer desktop Dell dengan laci tunai bersaiz padat, monitor skrin sentuh, papan kekunci POS, label terma dua warna dan pencetak resit, dan pengimbas kod bar USB. Kumpulan perkakasan dan perisian merangkumi perisian QuickBooks Point of Sale, perisian Cash Register Express atau perisian Restaurant Pro Express. Sistem ini menyokong harga yang fleksibel, penjualan masa nyata dan pengurusan inventori, pemprosesan kad kredit dan debit, kesetiaan pelanggan dan kad hadiah, jam waktu pekerja dan pencetak dapur yang berasingan untuk restoran.