Cara Menggunakan Borang Avery Dengan Microsoft Publisher

Avery menghasilkan beratus-ratus produk kertas yang sangat sesuai untuk kegunaan perniagaan, seperti label, lencana nama dan pengikat. Gunakan produk ini bersama dengan alat dan ciri yang ditawarkan di Microsoft Publisher untuk membuat peralatan pejabat yang benar-benar sesuai yang memenuhi keperluan tepat anda. Terdapat dua cara untuk menyiapkan Publisher agar berfungsi dengan formulir Avery: menggunakan templat yang telah dibuat sebelumnya atau mengubah ukuran halaman menggunakan Penyediaan Halaman.

Gunakan Templat

1

Mulakan Penerbit dan klik pada tab "Fail". Klik "Baru" di bahagian kiri tetingkap.

2

Klik pada jenis borang yang ingin anda gunakan di bawah "Paling Popular" atau "Lebih Banyak Templat." Klik dua kali "Lebih Banyak Kategori" untuk melihat pilihan lain jika anda tidak melihat jenis borang yang anda suka.

3

Tatal ke bawah ke bahagian "Pengilang" dari senarai templat dan klik folder "Avery" untuk membukanya. Mungkin ada beberapa folder Avery, seperti "Avery A4 / A5" dan "Avery US Letter," jadi pastikan untuk memilih pilihan yang sesuai.

4

Pilih nombor produk borang Avery yang ingin anda gunakan dan klik butang "Buat". Templat dibuka sebagai penerbitan baru yang dapat anda sesuaikan dan cetak mengikut keperluan.

Gunakan Penyediaan Halaman

1

Mulakan Penerbit dan buka penerbitan kosong baru atau penerbitan sedia ada yang ingin anda gunakan dengan borang Avery.

2

Klik pada tab "Reka Bentuk Halaman", kemudian klik "Saiz" dalam kumpulan Penyediaan Halaman dan pilih "Lebih Banyak Ukuran Halaman Yang Diatur."

3

Ketik "avery" di kotak "Cari untuk Ukuran Halaman" dan tekan "Enter."

4

Pilih nombor produk borang Avery yang ingin anda gunakan dan klik "OK." Penerbit mengubah penerbitan semasa menjadi dimensi borang Avery.